Wie zijn wij?

Antonette den Bieman (1966)

Antonette den Bieman is matchmaker en coach. Haar ervaring als matchmaker kreeg zij als matchmaker bij Just2Match Relatiebureau (actief sinds 1998) in Amsterdam en Den Bosch. Zij studeerde rechten en museumkunde en volgde de opleiding intuïtieve ontwikkeling en healing en mindfulness based cognitive therapy.  Zij is duomoeder van een zoon.

“Als matchmaker kom ik bij de mensen thuis in hun eigen omgeving. Dat geeft een goed beeld hoe mensen zijn. Van daaruit stel ik members aan elkaar voor. Ik leer de leden tijdens het membership steeds beter kennen. Als coach werk ik met members die coachbegeleiding willen aan het openstaan voor de liefde en voor de mooie dingen in het leven. Maak je goed voelen de prioriteit in je leven. Zo wordt keuzes maken steeds gemakkelijker.”

Hans Gierkink (1966) 

Hans Gierkink begeleidt sinds 2006 als singlecoach mensen naar een nieuwe  passende relatie. Want zijn belangrijkste doel is om mensen te laten zien hoe je weer echt de verbinding kunt maken met de ander. Hoe je een warme band met elkaar kunt opbouwen die uitgroeit tot een fijne, duurzame relatie. Hans gaat voor het resultaat. Dat staat voorop. Hij heeft een gedegen beroepsopleiding gedaan als coach bij de School voor Coaching in Leiden. Hans heeft  2 kinderen.