Lesbische singlevakantie 2016? ZomerBoekaanrader

Lesbische singlevakantie 2016? ZomerBoekaanrader

lesbische singlevakantie

lesbische singlevakantieLesbische singlevakantie? Gay singlevakantie? Hoe vind jij een partner…?

Wil jij een partner die bij je past? Wil je zowiezo graag een leuke partner, omdat je het alleen zijn niet zo bevalt, dan moet je het huis uit… Maak een mooie fietstocht en ga ergens lekker op een terrasje zitten. Sluit je aan bij een club die heerlijk gaat wandelen. Boek een lesbische singlevakantie of een gay singlevakantie. Doe iets! Naast dat je een leuke en prettige ervaring hebt, en doet wat je hart je ingeeft, maak je zo ook je leven interessant, en vergroot je ook eens de kans om een leuke partner tegen te komen. Of iemand waarmee je een leuke vriendschap ontwikkelt, waardoor je weer in een ander netwerk komt.

Zomerboekaanrader 2016!

Lijken jouw relaties geen stand te houden, dan is het goed om eens de hand in eigen boezem te steken. Misschien weet je niet zo goed wat je wilt in een partner, waardoor je te weinig wensen op jouw ‘waarmoeteenpartneraanvoldoenlijstje’ hebt staan. En eindig je daarom steeds met een verkeerde partner… Waardoor een relatie natuurlijk geen stand houdt. Of misschien ben je juist erg kritisch. En zoek je naar de perfecte partner, die niet bestaat. Een lekker boek voor onder de palmboom of parasol is ‘Goed Genoeg’ van Lori Gottlieb. Of de Engelstalige versie ‘Mary Him’. Geschreven voor de hetero single. Maar natuurlijk goed toepasbaar voor jou, de lesbische of homo single.

Zomer 2016: 6 tips die helpen om prettig de zomer door te komen

  1. Geniet van het buitenleven, de cultuur deze zomer, het bourgondische leven, de zomerfestivals, een fijne vakantie in buitenland of gewoon thuis.
  2. Zoek positieve mensen op die jou graag zien.
  3. Maak je huis gezellig met een wildboeket en doe een zomerworkshop schilderen of iets anders creatiefs.
  4. Maak afspraken die goed voor je voelen. Doe wat goed voor jou voelt.
  5. Herzie je kledingstijl. Past die nog wel bij jou en jouw leeftijd. Combineer eens anders. Hoe zie jij er op z’n best uit. Kijk in de spiegel. En doe dat aan waar jij je tevreden bij voelt en natuurlijk goed bij voelt.
  6. Verwen jezelf met een lekkere maaltijd, een goed glas wijn, koud biertje, een goed boek! En voel je daar niet schuldig over. Geniet!

Ja, ik heb interesse in meer informatie over gay en lesbische relatiebemiddeling en personal matchmaking!

Personal Matchmaker Antonette den Bieman