Lesbisch Relatiebureau: veelgestelde vragen

Wat is de slaagkans? 50% slaagkans. In 2017 vond circa 50% van haar members een partner binnen 12 maanden.

Maak ik een kans? De ervaring is dat bij elke vrouw iemand past. Want wie zich bij ons inschrijft wil ook echt een serieuze relatie. Maar het helpt wel als je financieel onafhankelijk bent.

Hebben jullie members bij mij in de buurt? Lesbische vrouwen zijn net zoals hetero vrouwen overal te vinden. Daarom zijn we landelijk actief. En hebben we members door het hele land. Wij adviseren wel minimaal 100 km reisafstand aan te geven. En zullen natuurlijk ook dichter bij jouw woonplaats zoeken.

Heb ik coaching nodig? Als je steeds op de verkeerde valt, of als je wensen niet realistisch zijn dan helpt coaching. Ook als vervelende relaties achter de rug hebt en het vertrouwen kwijt bent. Of als je angstig bent geworden voor een relatie. Kijk dan hier bij coaching.

Hoe zit het met mijn privacy? Wij gaan met grote discretie om met jouw gegevens. Daarom krijgen weinig mensen informatie over jou. Alleen Lesbisch Relatie Bureau | Homo Relatiebureau. En diegenen die wij aan jou voorstellen.

Ik heb kinderen. Maak ik een kans? Jazeker. Veel mensen hebben een kinderwens. En daarom hebben ook veel mensen kinderen. Gelukkig zijn er ook vrouwen die het juist een pré vinden als jij kinderen hebt. Want die vinden dit gezellig. Of weten zelf ook als moeder hoe het is om ouder te zijn. En vinden dit ook fijn als een partner kinderen heeft.

Ik ben 50+. Heeft het zin member te worden? Jazeker. Singles zijn er in iedere leeftijdscategorie. En de behoefte aan een relatie, geborgenheid en gezelligheid blijft. Dus zeker ook vijftig+ers zijn welkom.

Ik wil kinderen. Word daar rekening mee gehouden? Daar wordt zeker rekening mee gehouden.

Ik wil een lat-relatie. Heeft het zin mij in te schrijven? Lesbisch Relatiebureau | Homo Relatiebureau zoekt blijvende relaties voor zijn leden. Of dit nu tot een lat-relatie leidt, samenwonen of trouwen.