Ervaringen lesbisch relatiebureau

Anita (46), Noord-Brabant

Ik had nog geen ervaringen met vrouwen. En ook niet veel relatie-ervaring sowieso. Ik had er dus een hard hoofd in. Met de coaching van Antonette kreeg ik meer vertrouwen in het proces om het daten aan te gaan. En ik kreeg er zelfs plezier in. Ik kreeg het idee dat ik zelfs kon gaan kiezen… Ik kreeg dus vertrouwen in mezelf als relatie-materiaal. En wat denk je… na een aantal coachsafspraken nu bij het tweede voorstel al raak. We hebben het echt gezellig…!

Dorith (45), Gelderland

“Leuk. Alweer een voorstel. Wat doet ze? Ik heb er zin in. Ik ga haar gelijk bellen!”

Marleen (50), Zuid-Holland

“Wat is zij een ontzettend leuke vrouw. We gaan het écht samen proberen. Dank je wel!”

Kathinka (52), Brabant

“Hoe heb je haar zo lang voor me verborgen kunnen houden… Wat ik voor haar voel… Ik loop helemaal stralend op mijn werk rond.”

Mirjam (50), Zuid-Holland

We dachten beiden dat het niet meer zou lukken na een aantal matches zonder de klik. We denken en voelen allebei hetzelfde over een relatie. Hebben dezelfde ideeën. Zijn er ook beiden klaar voor. Mijn vrienden dachten dat ik te kritisch was… Het gaat helemaal vanzelf. Bedankt! Je hoeft niet meer voor me te zoeken. Ik heb haar gevonden.”

Jolanda (33)

Wat een fijne manier om singles tegen te komen…

Cynthia (36), Amsterdam

“Hoi Antonette,

We hebben een afspraak gehad en elkaar gezien in Amsterdam. Het was leuk en we hebben afgesproken elkaar nogmaals te zien. Wordt dus vervolgd.”

Emma (68), Den Haag

“Wij gaan mailen en volgende week is zij in de buurt en komt zij langs. Hou je op de hoogte. Ik had de moed al opgegeven maar wie weet is dit het maatje wat ik zoek.

Groeten,”

Saskia (50), Den Bosch

“Ik vind haar een aantrekkelijke, vrouwelijke vrouw, intelligent, analytisch, rationeel…”

Els (46), Utrecht

“We hebben gister gebeld. En anderhalf uur aan de telefoon gehangen. De tijd ging vanzelf. We hebben afgesproken voor woensdag. Halverwege. Zij kent het daar ook. Wel gezellig!”

Marjon (51), Eindhoven

“Miranda is makkelijk en sociaal in de omgang. Een prettige warme persoonlijkheid. We hebben genoeg overeenkomsten in onze interesses. De wijze waarop we naar een aantal voor ons relevante zaken kijken is aanvullend. Ze is een open en vrolijke vrouw. Het was dan ook erg gezellig.”

Jannet (47), Alkmaar

“Ik had me eigenlijk wat impulsief ingeschreven. En had zeker niet het idee dat ik binnen een jaar een vrouw tegen zou komen, waarvan ik dacht ‘Wauw, jij bent echt leuk!’ Maar wat denk je… bij mijn zevende date… Ze verdween niet uit mijn gedachten. We kennen elkaar nu vijf maanden. Het is nog steeds spannend. De liefde was er gelijk en groeit nog steeds.”

Monique (56), Rotterdam

“Ik ervoer Suzanne als een zachtaardige, ondernemende, positieve en goed in het leven staande vrouw. Ik kon ook goed met haar praten en ze heeft wat te vertellen.”

Else (52), Lelystad

“Anne en ik hebben een ontmoeting gehad. En Yes! Ze bestaan nog… de leuke dames waar ik voor kan vallen. Ik vond het een erg gezellige, openhartige ontmoeting. Ik vind Anne een erg leuke dame en wil het contact graag voortzetten.”

Debby (34), Arnhem

“Op datingsites was ik de ware nog niet tegengekomen. En ik wil graag kinderen. Het liefste met iemand samen. Sandy heeft dat ook. En de vlam sloeg gelijk over. Het voelt goed.En we hebben het nu al over samenwonen.”

Linda (45), Almere

“Grote twijfel of een bureau mij aan de liefde zou kunnen helpen. Ik heb zelf twee kinderen. En ik merkte dat dit het ook niet eenvoudiger maakte om een leuke vrouw te vinden. Bianca is geweldig. Ik ben geraakt door haar subtiele klasse. Een echte gentlewoman.”

Ja, ik meld me ook aan voor een vrijblijvende kennismaking.