Jou is een fijne relatie gegund

Lesbisch daten… Het klinkt een beetje raar. Maar hoe kom je leuke single vrouwen tegen met serieuze relatiewens? Als lesbische vrouw val je in een minderheidsgroep. Heterovrouwen vallen nu eenmaal in de meerderheidsgroep wat betreft dit aspect van het mens zijn. Gelukkig zijn er een boel lesbische vrouwen in Nederland. Één van de manieren om met andere single vrouwen met serieuze relatiewens in contact te komen is member te worden van een Relatiebureau gespecialiseerd in lesbische relaties. Want zo ontmoet je andere singles met dezelfde intentie als jij op een gemakkelijke en betrouwbare manier.

 

Slim aanpakken, minder tijd verspillen

Relatiebemiddeling is een andere manier om in contact te komen met lesbische singles met serieuze relatiewens. Je krijgt als member persoonlijke contactvoorstellen met andere members. Het is een veilige en betrouwbare manier van lesbisch daten. Twintigers, dertigers, veertigers, vijftigers en zestigers zijn members. Je krijgt dates met vrouwen met serieuze intenties, net als jij. Waarvan je weet dat ze graag een vaste partner willen. Net als jij.

 

Membership

Iedere week schrijven zich nieuwe members in. Want er zijn meer vrouwen net als jij op zoek zijn naar een fijne, serieuze relatie. Want wat is er mooier dan de liefde? Je levenspad bewandelen samen met iemand van wie je houdt? Plannen maken samen. Samen met vakantie gaan, weekendjes weg, lekker uit eten, gewoon gezellig op de bank. Het er voor elkaar zijn in goede en ook slechte tijden. Geborgenheid vinden. Misschien zijn je kinderen het huis uit. En heb je nu juist tijd om samen met iemand door te brengen met of zonder de kids. Of misschien wil je samen een gezin stichten. Met een membership krijg je contactvoorstellen gedurende de periode van jouw lidmaatschap. Met of zonder begeleidende coachgesprekken.

 

50% slaagkans

In 2017 zijn er 50% members geslaagd. Voor sommigen heeft de coaching hierbij geholpen. Waardoor deze members meer open stonden voor echte liefde. Een groot percentage members had de coaching helemaal niet nodig en dus ook niet gekregen.

 

Meer weten?

Wil je meer informatie om member te worden? Neem dan contact op.