Homo Relatiebureau: veelgestelde vragen

Wat is de slaagkans? Méér dan 50% slaagkans. Meer dan de helft van de singles vindt een partner binnen 12 maanden.

Maak ik ook kans? De ervaring is dat bij elke man iemand past. Wie zich bij ons inschrijft wil ook echt een relatie. Sta je goed in het leven? Heb je een leuke carrière? En mis je alleen een leuke man aan je zij…

Hebben jullie ook mannen bij mij in de buurt? Homo mannen zijn net zoals hetero mannen overal te vinden. We zijn een landelijk bureau. En hebben leden door het hele land. Wij adviseren wel minimaal 100 km reisafstand aan te geven, En zullen natuurlijk ook dichter bij jouw woonplaats zoeken.

Heb ik coaching nodig? Als je steeds op de verkeerde valt! Of als je wensen misschien niet realistisch zijn… Dan kan coaching zeker helpen. Ook als je niet goed weet wat je zoekt in een partner… Dan is het wellicht handig enkele coachgesprekken te bespreken. Deze kunnen je al snel verder helpen. Bij het verwerken van eerdere relaties.  Coming out. Opbouwen van zelfvertrouwen. Bij bindingsangst of verlatingsangst. Het krijgen van een passende relatie. En het succesvol daten. Handig als je nog niet helemaal openstaat voor een nieuwe relatie. En wel stappen wilt ondernemen hierin. Kijk hier bij coaching.

Hoe zit het met mijn privacy? Wij gaan met grote discretie om met jouw gegevens. Weinig mensen krijgen informatie over jou. Alleen Lesbisch Relatiebureau | Homo Relatiebureau. En diegenen die wij aan jou voorstellen.

Ik heb kinderen. Maakt dat het moeilijker? Een gezin wil niet iedereen. Dat is waar. Gelukkig zijn er ook mannen die het juist een pré vinden als jij kinderen hebt. Die vinden dit gezellig. Of weten zelf ook als vader hoe het is om ouder te zijn. En vinden dit ook fijn als een partner kinderen heeft.

Ik ben 50+. Is dit lastig? Nee. Ook vijftigers vinden in grote aantallen Lesbisch Relatiebureau | Homo Relatiebureau. En willen graag een fijne, stabiele relatie. De meesten van onze leden zijn dertigers, veertigers, vijftigers en zestigers.

Ik wil kinderen. Word daar rekening meegehouden? Daar wordt zeker rekening mee gehouden.

Ik wil een lat-relatie. Heeft het dan ook zin mij in te schrijven? Lesbisch Relatiebureau | Homo Relatiebureau zoekt blijvende relaties voor zijn leden. Of dit nu tot een lat-relatie leidt, samenwonen of trouwen. Alles is mogelijk.

Wat zijn de prijzen? We hebben verschillende lidmaatschappen. Het ligt eraan wat je wilt. Bijvoorbeeld met coachtraject of zonder. Dit wordt duidelijk uitgelegd bij de kennismaking. Vraag daar naar de mogelijkheden.