Gay relatiebemiddeling

Met trots voor jou aan het werk 

Gay Relatiebemiddeling: je bent het alleen zijn zat… En terecht! Je vraagt je alleen af hoe je een goede relatie krijgt? Vooral als je met eerdere relaties op je neus bent gegaan.

Met relatiebemiddeling schakel je voor het daten een intermediair in. En ga je mannen tegenkomen die je anders nooit zou ontmoeten. Sta je daarbij goed in het leven, dan is de kans groot dat je met weinig werk een fijne relatie vindt. Het enige wat je moet doen is over de grens van je comfortzone gaan. Of over je trots. Want het is net die extra stap. Maar het is wel gemakkelijk!

“Fris, vrolijk, soepel, zacht, intens, smaakvol, verleidelijk… daar maken mensen zich populair en gewild mee.” Sta je zo in het leven dan is relatiebemiddeling iets voor jou. Wil je sterker in je schoenen komen te staan? Probeer dan singlecoaching uit. Krachtig en kwetsbaar tegelijk worden? Dit vergroot de kans op een relatie enorm.

100% natuurlijk jezelf zijn en proost op de liefde!

Zo hoeft het niet bij een prachtig sprookje uit een boek te blijven. Stel je voor met je ogen dicht… dat je aan een gezellige tafel in de tuin zit met een nieuwe partner. Het is mogelijk, want… Je weet waar je serieuze singles tegen kunt komen. Je krijgt hulp om niet meer een relatie aan te gaan met iemand die niet goed voor je is. Je onderneemt actie om een nieuwe relatie te krijgen.

Een eenvoudige, maar eersteklas methode. Dat is de basis. Super toch!

Dus uit handen geven? Waarom niet? Met relatiebemiddeling krijg je serieuze matchvoorstellen. Met een flinke dosis smaak en hoge slaagkans. Van sommige dingen vraag je je af waarom je het niet eerder hebt bedacht. Want met onze tools voor de betere datevoorstellen zorgden wij gelukkig al voor vele gelukkige koppels. Niet meer een date met een hetero-man of met iemand die niet single is.

Alleen de allerbeste match werkt op de lange termijn

Antonette den Bieman (matchmaker, singlecoach en eigenaar), lesbisch en al jaren succesvol werkend als matchmaker bij het toonaangevende relatiebureau Just2Match voor hoog opgeleide singles in Amsterdam, Den Bosch en Marbella, weet waarom.