gay relatiebemiddeling

Waar vind ik hem? 

Gay Relatiebemiddeling? Je bent het alleen zijn zat… En je bent toe aan een fijne relatie. Je bent misschien een paar keer op je neus gegaan. Of misschien had je nog geen relatie met een man. Je vraagt je af waar je die leuke man vindt. Je bent druk met werk en andere bezigheden. En als je uitgaat, geniet je gewoon met vrienden van café, theater of een gezellig etentje. Je voelt je misschien niet zo thuis in het uitgaanscircuit. Óf daar vind je haar ook niet.

 

En wie past bij mij?

Wat geeft een relatie je als je jezelf erin verliest? Je vrij voelen én jezelf zijn in een relatie is een groot goed. Het is fijn als je je gerespecteerd voelt. Ook na die eerste fase van verliefdheid. Daarom is de juiste keuze voor een partner belangrijk. Relatiebemiddeling is een makkelijke en veilige manier om een andere serieuze single tegen te komen. En het kan je helpen om de juiste keuze te maken voor een partner. Houd wel altijd je eigen valkuilen in de gaten. Of werk hieraan. En bespreek die. Want het kan zo zijn, dat juist het type waar je voor valt, jouw valkuil is. Dat is namelijk best waarschijnlijk, als je al een paar keer een keuze hebt gemaakt voor iemand die niet bij je past.

 

Hoe werkt relatiebemiddeling? Offline daten…

homo relatiebemiddelingBij relatiebemiddeling zorgt de relatiebemiddelaar voor datevoorstellen. De relatiebemiddelaar ontmoet iedereen persoonlijk en is een tussenpersoon. De mannen die zich inschrijven hebben serieuze intenties. De eerste stap geef je uit handen. En dat kan best een beetje vreemd en spannend zijn. Met de relatiebemiddelaar ga je de zoektocht aan naar een man die bij je past.

 

‘Liefde is een energie die in je zit’

Als je geen liefde voor jezelf hebt, is het lastig om liefde aan een ander te geven. Dan zie je dat je vaak kritisch naar jezelf bent. En ook kritisch naar die ander bent. Waardoor de ander misschien het gevoel krijgt op eieren te moeten lopen. Daar krijg je vaak ongezonde relaties van. Wil je een fijne relatie, dan is het daarom zaak liefde voor jezelf te voelen. Of anders hieraan te werken.

Antonette den Bieman (relatiebemiddelaar, lifecoach) is succesvol werkend geweest als matchmaker bij relatiebureau Just2Match in Amsterdam/Den Bosch. Zij is nu relatiebemiddelaar/singlecoach bij Lesbisch|Homo Relatiebureau. Zij weet als geen ander dat als je liefde voor jezelf voelt, je ook de ander lief kunt hebben. Want ‘liefde is een energie die in je zit.