Gay dating

gay dating

Homo daten? Gay dating?

Gay dating. Hoe doe je dat? En waar doe je dit? Voor veel singles is het niet makkelijk om ondernemende homo’s te ontmoeten… Singles met een serieuze relatiewens. Dat is ook niet zó gek. Want er zijn ook minder homo’s dan hetero’s  in Nederland. Maar er zijn er wel een boel. En vaak meer dat je om je heen ziet. Hoe kan je nu op een efficiënte en betrouwbare manier homosexuele singles ontmoeten? Die ook  net als jij openstaan voor een serieuze relatie? Zodat je jouw kansen vergroot op een fijne relatie.

Vrouw zoekt vrouw / Man zoekt man
 - 

Slim aanpakken, minder tijd verspillen

Wij verzorgen een betrouwbare manier van ‘gay dating’ voor alle leeftijden. Want wij verzorgen dates met mannen die net als jij openstaan voor een serieuze relatie met een man. In het uitgaanscircuit zie je bijvoorbeeld meer jongere homo’s lopen. En ook veel stellen. En ook groepjes vrienden waar je niet zo gemakkelijk tussenkomt. Bij ons krijg je dates met mannen van wie je weet dat ze net als jij graag een vaste partner willen. Gewoon één op één. En omdat wíj met voorstellen  voor jou gaan komen en voor je gaan zoeken, nemen we je een hóóp werk uit handen. Ook doen wij investeringen om juist die serieuze mannen openstaand voor een goede passende partner bij ons in te schrijven.

Met de datingformule van Lesbisch Relatiebureau | Homo Relatiebureau hoef je daarom niet meer uit te gaan of je in te schrijven voor praatgroepjes of sportclubjes om homo’s te ontmoeten voor het vinden van een partner. We maken eenmalig een kennismakingsafspraak met jou voor een persoonlijk profiel met jouw wensen in een partner. Qua leeftijd, locatie, werk- en denkniveau, eventuele kinderen, huisdieren of juist niet etc.  Daarmee gaan we zoeken naar passende matchvoorstellen. Zo wordt ‘gay dating’ nog gemakkelijk en eenvoudig.

Goede dienstverlening voor een goed doel

Omdat er zich elke week nieuwe mannen inschrijven zullen er altijd nieuwe voorstellen volgen. En komen we met voorstellen tot jij zegt dat het niet meer nodig is. Dat scheelt jou een hoop tijd en gedoe. Een heel efficiënte manier dus om op een betrouwbare manier  homosexuele singles te ontmoeten en een relatie te vinden. Want wij ontmoeten iedereen dus persoonlijk tijdens een eenmalig kennismakingsgesprek.

Hoge slaagkans

De ervaring is dat de slaagkans in vergelijking tot andere manieren erg hoog is. En we schrijven zowel mannen op hbo en academisch werk- en denkniveau in als mannen op mbo werk- en denkniveau. Wel moet je het fijn vinden om een stukje voorwerk te delegeren. En dus een stukje controle los te laten. We schrijven sowieso mannen uit allerlei beroepsgroepen in zoals trainers, coaches, leraren, wetenschappers, artsen, juristen, zzp’er of CEO’s, managers, schrijvers, verpleegkundigen, logistiek medewerkers, koks etc.

Puur daten

We starten altijd met een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Voor jou altijd een beetje anders dan anders. Want meestal is dat voor het eerst dat je zo’n stap neemt. En we begrijpen goed dat dit altijd een beetje vreemd is. Maar het is aan de andere kant ook wel heel leuk om juist zo’n stap te nemen. En je open te gaan stellen voor een nieuwe partner.  En denk je dat je jezelf wat in de weg zit in het vinden van een goede partner dan is coaching voor singles een optie. Bijvoorbeeld als er wat bindingsangst-issues zijn. Of het zelfvertrouwen een beetje kan worden opgevijzeld op relatiegebied of in het algemeen. Spreekt dit je aan, kom dan gerust eens langs om jouw mogelijkheden voor ‘gay dating’ te bespreken. Het enige wat je hoeft te doen is een afspraak te maken.