LHR
Lesbisch en Homo Relatiebureau
gay@lesbischrelatiebureau.nl
M: 06 55 122215
Bank: NL37 ABNA 0518085333
KVK nr: 34367328

Landelijke relatiebemiddeling voor lesbische en gay singles

Voor het maken van een afspraak

Oriënterend coachgesprek

Wil je een oriënterend coachgesprek, dan kan dit. We kijken naar je relatiegeschiedenis. De relaties die je hebt gehad of juist niet hebt gehad. Ook wordt er gekeken of je open staat voor een relatie? En of er je wellicht issues hebt van bindings- of verlatingsangst. Er worden tips en tricks gegeven. En eventueel wordt er een vervolg coachgesprek afgesproken. Of kan er een coachtraject beginnen. Dit oriënterend gesprek vindt plaats in Lichtenvoorde.

Bijdrage 50 €

Contact relatiebemiddeling

Wat moet je doen om member te worden? Omdat je andere members wilt ontmoeten die net als jij een leuke relatie willen.

Voor lesbische relatiebemiddeling (of gay) hoef je maar één keer tijd vrij te maken. Namelijk voor een intakegesprek/kennismakingsgesprek. Het is mogelijk dat ik hiervoor bij jou thuis kom. Of we spreken af op een neutrale plek.

Bijdrage intakegesprek/kennismakingsgesprek in Lichtenvoorde 50 €.
Voor een intakegesprek bij jou thuis is de bijdrage 150 €

Intake/kennismaking

Het maakt niet uit waar je woont. Want iedereen is welkom. Veel members wonen in  kleinere gezellige steden en dorpen in Brabant, Gelderland, Achterhoek, Twente, Limburg,  Zuid-Holland, Noord- Holland, Zeeland, Drenthe en Groningen. En een deel van onze leden komt uit Randstad en omgeving. En ook veel members wonen in  kleinere gezellige steden en dorpen in Brabant, Gelderland, Achterhoek, Twente,

De gesprekken zijn laagdrempelig en gemoedelijk. Hierin leren wij jou zo goed mogelijk kennen. Eigenaresse Antonette den Bieman maakt hiervoor met jou telefonisch een afspraak en doet ook het intakegesprek.

Je bent welkom

Heb je kinderen, dan bent je welkom. En heb je nog geen relaties gehad, dan ben je ook welkom. En heb je eerder hetero relaties gehad, dan ben je ook welkom. Neem gerust contact met ons op.

Tijdens de kennismaking kan je de beslissing nemen of je member wilt worden. En besluit je dit, dan gaan we voor je aan de slag.