Contact

Zo neem je contact op
Bel 06 551 222 15
WhatsApp naar 06 551 222 15
E-mail gay@lesbischrelatiebureau.nl
Relatiebemiddeling voor gay en lesbische singles

Landelijk Consultingbureau Relatiebemiddeling voor lesbische en homo relaties

Vrouw zoekt vrouw / Man zoekt man
 - 

contact

Contact relatiebemiddeling

Wat moet je doen om member te worden? Zodat je andere members gaat ontmoeten via lesbische of gay relatiebemiddeling.

Voor gay en lesbische relatiebemiddeling hoef je maar één keer tijd te maken voor een kennismakingsgesprek. Hiervoor komen we bij jou thuis.

Voor het kennismakingsgesprek vragen we een bijdrage van 50 €.

We komen gemakkelijk bij jou thuis voor een kennismaking

Deze kennismakingsgesprekken vinden plaats in iedere provincie. Het maakt niet uit waar je woont. Want we zijn een landelijk gay/lesbisch bureau en actief in heel Nederland. Een deel van onze leden komt uit Randstad en omgeving. En ook veel members wonen in  kleinere steden en dorpen in Brabant, Gelderland, Achterhoek, Twente, Limburg,  Zuid-Holland, Noord- Holland, Zeeland, Drenthe en Groningen.

De gesprekken zijn laagdrempelig en gemoedelijk. Hierin leren wij jou zo goed mogelijk kennen. Eigenaresse Antonette den Bieman maakt hiervoor met jou telefonisch een afspraak en komt ook bij jou langs voor dit gesprek. Tijdens dit gesprek worden bijvoorbeeld jouw relatiewaarden besproken en de relaties die je hebt gehad.

Heb je kinderen, dan bent je welkom. En heb je nog geen relaties gehad, dan ben je ook welkom. En heb je eerder hetero relaties gehad, dan ben je ook welkom. Neem gerust contact met ons op.