Help!

coachingAls je een huis nodig hebt kijk je op Funda of schakel je een makelaar in. Omdat je onderdak nodig hebt en een fijne, mooie plek voor jezelf. Als je het te druk hebt om je huis schoon en opgeruimd te houden of het is gewoon je ding niet, vraag je hier iemand voor. Omdat het vertoeven in een schoon huis echt wel fijner is. En je tijd is nu eenmaal beperkt.

Maar wat doe je als je een fijne partner zoekt? Als hét op de een of andere manier bij jou niet zo makkelijk gaat? Soms denken mensen dan dat het zo is bedoeld. Maar is dat echt zo…? Wel is het zo dat als de juiste partner niet op jouw pad komt. Of niet beklijft. Je de dingen misschien eens anders aan kunt pakken.

Goed nieuws

Je bent goed zoals je bent. En je mag je eigen koers varen. En je bent het waard om een fijne relatie te krijgen. Omdat iedereen een fijne relatie is gegund. Daarom is het niet zo gek om ook voor deze wens extra hulp in te schakelen. Dit kan je al snel helpen bij het krijgen van een relatie. En helpt bovendien om een relatie goed te houden. Bijvoorbeeld als je tegen je eigen grenzen aanloopt. Of die van anderen.

Omdat het écht helpen kan

Al vele singles kregen met behulp van coachgesprekken een fijne relatie. Omdat hun zelfvertrouwen werd aangewakkerd. En omdat ze meer mogelijkheden gingen ervaren.

  • Met 4 t/m 7 telefonische of persoonlijke coachgesprekken van 60 minuten kom je al een heel eind. En eventueel kun je nog 3 coachgesprekken extra afspreken.

 

Singlecoach Antonette den Bieman

Antonette den Bieman (singlecoach) geeft eenvoudige tools aan haar coachees om duidelijk te krijgen wat en wie ze in hun leven uit willen nodigen. En geeft thuisoefeningen om dit ook daadwerkelijk te bereiken. ‘Soms hebben mensen even een boei nodig om uit te rusten, bij te tanken en op te laden. Die gooi ik uit, waarna men zelf weer verder kan. Het leven biedt vaak veel meer mogelijkheden dan we beseffen.

 

 

coaching

Singlecoach Hans Gierkink

Hans Gierkink (singlecoach) verrast zijn coachees door hen een heldere spiegel voor te houden en schuwt een kritische houding niet. Alles om de juiste partner te vinden. En baseert zijn kennis op een gedegen opleiding en jarenlange ervaring als singlecoach.

Jouw bijdrage coachtraject

4 telefonische coachgesprekken van 60 minuten bedraagt 320 €

4 persoonlijke coachgesprekken van 60 minuten bedraagt 360 €

7 telefonische coachgesprekken van 60 minuten bedraagt 490 €

7 persoonlijke coachgesprekken van 60 minuten bedraagt 560 €

 

Het traject kan in termijnen worden betaald. Extra kosten € 10 per termijnbetaling

 

Wat voor voordelen levert het jou op?
  • Inzicht of jij bindings- en/of verlatingsangst hebt
  • Inzicht in welke partner bij jou past
  • Meer zelfvertrouwen in jezelf als potentiële partner
  • Begeleiding in internetdating als jij dit wilt
  • Leren en begeleiding om meer uit je schulp te komen
  • Leren omgaan met teleurstelling in date-ervaringen
  • Vertrouwen krijgen om uit je comfortzone te stappen

Wil je graag beginnen, meld je aan via het contactformulier voor meer informatie of opgave.