Coaching

Als je een huis wilt kopen wilt ga je naar de makelaar. Als je het te druk hebt om je huis schoon te maken, huur je iemand in. Als je koelkast leeg is loop je naar de Albert Hein. Maar wat doe je als je bijvoorbeeld bindingsangst hebt? Veel mensen zeggen dat het dan zo is bedoeld. Maar ook voor het krijgen van een nieuwe partner kan je extra hulp inschakelen. Dit kan je al snel helpen bij het krijgen van een relatie. En helpt bovendien om een relatie goed te houden. Bijvoorbeeld als je tegen je eigen grenzen aanloopt. Of die van anderen. 

Single coaching helpt

Boek lekker om de week week of iedere maand een persoonlijk of telefonisch coachgesprek met jouw singlecoach! En leer alles over het omgaan met problemen of beperkingen. Het vergroten van je mogelijkheden. Aandacht geven aan wat je wel wilt. Het maken van keuzes. Het voelen van je grenzen. Het verstevigen van je zelfvertrouwen. Het krijgen van de juiste liefdesrelatie.

  • Voor fijnproevers is er het coachingstraject “Een complete metamorfose in 8 weken”
  •  Losse coachingsgesprekken zijn ook te maken
  • Of ga voor telefonische coaching comfortabel thuis.

Even voorstellen

Antonette den Bieman (singlecoach) geeft eenvoudige tools aan haar coachees om duidelijk te krijgen wat en wie ze in hun leven uit willen nodigen. En geeft thuisoefeningen om dit ook daadwerkelijk te bereiken. ‘Soms hebben mensen even een boei nodig om uit te rusten, bij te tanken en op te laden. Die gooi ik uit, waarna men zelf weer verder kan. Het leven biedt vaak veel meer mogelijkheden dan we beseffen.

coaching

Antonette den Bieman

Hans Gierkink (singlecoach) verrast zijn coachees door hen een heldere spiegel voor te houden en schuwt een kritische houding niet. Alles om de juiste partner te vinden. En baseert zijn kennis op een gedegen opleiding en jarenlange ervaring als singlecoach.

Coaching

Hans Gierkink

Tarieven

Er is coaching vanaf 80 € voor een coachsessie van 60 minuten.