Wie zijn wij

Laatbloeier of zomerbloeier, even voorstellen. Wie zijn wij?

Ik ben Antonette den Bieman (1966)

Ik ben matchmaker en lifecoach. Mijn ervaring als matchmaker kreeg ik als matchmaker bij Just2Match Relatiebureau (anno 1998) in Amsterdam en Den Bosch. Ik ben jurist en museoloog van studie. En ik volgde verschillende opleidingen in intuïtieve ontwikkeling en mindfulness based cognitive therapy. Ik heb een zoontje samen met een vrouw. En ik weet uit eigen ervaring dat het lastig is leuke singles met serieuze relatiewens tegen te komen.

Als matchmaker luister ik goed naar ieders wensen. En ik ga daarmee aan de slag. Ik leer jou tijdens het traject steeds beter kennen. Als coach werk ik met jou aan het grip krijgen op het leven, dingen los kunnen laten, en het verwijderen van onnodige beperkingen. Dat vergroot de kans op een passende relatie ook nog eens met 70%. Velen die ik hielp vonden inmiddels die relatie. Een aantal supersnel.

Ik ben Hans Gierkink (1966)

Ik ben Hans Gierkink en sinds 8 jaar als single coach bezig mensen te begeleiden naar een nieuwe relatie. Ik krijg regelmatig de opmerking “Jij bent heel anders dan die andere coaches die ik voor jou gehad heb”. Als ik dan vraag wat ik anders doe, krijg ik als antwoord “Jij werkt heel erg praktijkgericht en vanuit je gezonde verstand. Je zegt wat anderen misschien wel zien of voelen, maar waar niemand je echt op wijst. Hier kan ik direct mee aan de slag.” Ik ga voor het resultaat. Dat staat voorop! Ik heb een gedegen beroepsopleiding gedaan als coach bij de School voor Coaching in Leiden.

Het belangrijkste om succesvol als single coach te kunnen zijn, is dat je zelf alles hebt doorleefd, ervaren en uitgeprobeerd. Ik was vroeger erg verlegen en miste wel wat vaardigheden om snel een leuke relatie aan te kunnen gaan. Inmiddels ben ik al weer vele jaren gelukkig getrouwd en heb 2 lieve kinderen. Aan jezelf werken, werkt dus echt! Dit zorgt ervoor dat ik me nu erg goed in jou in kan leven en daardoor beter snap wat wel en niet werkt in de praktijk. Rechts zie je mij met Britt en Ymke in het TV-programma “Britt en Ymke stellen vragen” van RTL 5.