Contact

Voor contact:

Als je vragen hebt of een afspraak wilt maken neem dan contact op via de e-mail of telefoon:
Antonette den Bieman
Lesbisch en Homo Relatiebureau
gay@lesbischrelatiebureau.nl
06 55 12 22 15

Ik wil meer informatie over daten man-man | Ik wil meer informatie over daten vrouw-vrouw
Vrouw zoekt vrouw / Man zoekt man
Ik ben een:*
Telefoon:*
-
Leeftijd:
E-mail:*

contact

Contact relatiebemiddeling of singlecoaching

Onbezorgd genieten van dates met potentie

DCIM100MEDIA

Ons kantoor

Wat moet je doen om kennis te maken met gay en lesbische relatiebemiddeling?

Voor gay en lesbische relatiebemiddeling hoef je maar één keer tijd te maken voor een kennismaking. Dit kan op een van de locaties van Het Coachhuis. Er zijn verschillende locaties in Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht, Flevoland, Gelderland, Overijssel en Zeeland. Altijd wel één bij jou in de buurt.

Meestal is  het net zo gemakkelijk dat we bij jou thuís komen voor een oriënterend kennismakingsgesprek.

Voor het kennismakingsgesprek vragen we een minimale vergoeding om de onkosten te dekken.

Zo raak je snel bekend met deze betrouwbare manier van daten via lesbische relatiebemiddeling en homo relatiebemiddeling. En kunnen we jou eventueel informeren over onze coaching voor singles als je daar interesse in hebt.

Relatiebemiddeling voor gay en lesbische singles

Landelijk Consultingbureau Relatiebemiddeling voor homo en lesbische relaties
email: gay@lesbischrelatiebureau.nl
telefoonnummer: 06 55 12 22 15

Kamer van Koophandel te Amsterdam: 34367328

 

LEKKER SPECIAAL

Zoals gezegd ben je welkom op een van de locaties die we gebruiken van Het Coachhuis voor een eerste kennismakingsgesprek. Meestal komen wij bij jou thuis langs voor een kennismaking voor relatiebemiddeling. Zo leren wij jou bovendien in jouw thuissituatie kennen. We hebben deze gesprekken in heel het land. Want we zijn een landelijk gay/lesbisch bureau en actief in heel Nederland. En ook in België hebben we klanten zitten. Een deel van onze leden komt uit Randstad en omgeving. En ook veel lesbische vrouwen en homo mannen schrijven zich in uit steden en dorpen in Brabant, Gelderland, Achterhoek, Twente, Limburg,  Zuid-Holland, Noord- Holland, Zeeland, Drenthe en Groningen bij Lesbisch Relatie Bureau | Homo Relatiebureau voor het vinden van hun droompartner, hun liefdespartner, man of vrouw.

Ook is onze ervaring dat de klik die je samen hebt soms belangrijker is dan de reisafstand. Hoewel het natuurlijk makkelijk en gezellig is als iemand al in de buurt woont. Is dat niet zo en heb je echt die klik en wordt het die fijne, waardevolle relatie. Ben je zogezegd bestemd voor mekaar, dan is de ervaring dat er bijna altijd een manier wordt gevonden om in die fijne liefdevolle relatie te blijven. Dit soort zaken bespreken wij ook in een vrijblijvende kennismaking. En je geeft jouw wensen hierover ook aan bij jouw lidmaatschap. Want jouw wensen staan voorop. Neem gerust contact met ons op.